Koopjesalert

Casadelmar en de SLG Group beschikken over meer dan 10.000 koopwoningen aan de Costa del Sol. Naast de woningen en bouwkavels die op onze websites staan zijn er ook woningen die nog niet gepubliceerd zijn. Deze - vaak zeer aantrekkelijke 'koopjes' - zijn vaak al verkocht voordat op het internet komen te staan.

Wij beschikken over zowel over het nieuwste aanbod van bestaande bouw als de meest actuele nieuwbouw. Ook werken we samen met een aantal grote Spaanse banken waardoor we soms zeer interessante koopjes kunnen aanbieden.

Samen met onze partners hebben we een Bargain Alert service opgezet. Dit is een mailing list die abonnees op de hoogte brengt van 'koopjes' nog voordat deze op de website worden gepubliceerd. Hiernaast gebruiken we gebruik van een filtersyteem dat woningen die bij uw wensen passen direct naar u mailt zodra ze beschikbaar komen.

Voor de eerste selectie wordt door ons handmatig opgezet. Op basis van de filter die we hierbij hanteren wordt u automatisch gemaild indien er nieuw aanbod is dat bij uw wensen aansluit. 

Wilt u direct op de hoogte worden gebracht wanneer er object(en) naar uw wense beschikbaar komt? Vul dan het onderstaande formulier in.

Vul onderstaand formulier in:

 *
 *
 *
 *
De volgende velden zijn verplicht *
Disclaimer | Links
Casadelmar maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x