Manilva

Te koop Commercial Plot Costa Del Sol Manilva € 5.083.000,-

Ref.nr: RSOR4053535
Prijs: € 5.083.000,-

1-7980e48d732b6fc85c14b43b94d2aa54.jpg

Te koop Commercial Plot Costa Del Sol Manilva € 5.083.000,-

Zwembadnee
Tuinja
Parkerennee
Ligging: Landelijk, Dichtbij haven, Dichtbij zee, Dichtbij stad, Dichtbij scholen
Ref.nr: RSOR4053535
Prijs: € 5.083.000,-

Meer informatie ›››
Te koop Commercial Plot Costa Del Sol Manilva € 5.083.000,-

Uitgebreide residentiële stedelijke grond voor huizen en commerciële voorzieningen.
Escanda Properties biedt ontwikkelaars en investeerders deze uitstekende zakelijke kans aan de Costa del Sol:
Uitgebreid woonstedelijk land voor geïsoleerde, halfvrijstaande en halfvrijstaande huizen, commerciële apparatuur, educatieve apparatuur en hotelzone.
GEDEELTELIJK PLAN: definitief goedgekeurd door de gemeenteraad van Manilva in 2004.
PROCEDURE: Compensatie
REPARATIEPROJECT: definitief goedgekeurd door de gemeenteraad van Manilva in 2007. Percelen ingeschreven in het Kadaster.
Het is een glooiend stuk grond dat het voordeel biedt van het maken van een constructie in verspringende formatie waarbij alle huizen uitzicht hebben op zee. Met dit type constructie kunnen grote terrassen aan huizen worden toegevoegd met geavanceerde behuizingssystemen die een uitstekende isolatie bieden, waardoor het bruikbare gebied van het huis voor bouwdoeleinden wordt vergroot.
Dit maakt het mogelijk om de totale bebouwde oppervlakte van de actie te vergroten, waardoor de uiteindelijke weerslagprijs van de grond aanzienlijk wordt verlaagd.
Het land is gelegen in de prachtige omgeving van La Duquesa, op glooiende heuvels met uitzicht op de zee, de golfbaan van La Duquesa, de jachthaven van La Duquesa, Gibraltar, Afrika...
Sabinillas heeft 10 km aan prachtige stranden en directe verbindingen met de hoofdwegen van de Costa del Sol (A7 en AP7). Het dichtstbijzijnde strand ligt op 15 minuten lopen van de sector.
De afstanden tot de belangrijkste dorpen en steden in de omgeving zijn:
•Estepona17 km •Marbella 48km •Sotogrande14 km •Gibraltar 38 km •Malaga 98 km
De golfclub La Duquesa ligt op 2 km van de sector. Het heeft 18 holes en spectaculaire tees van waaruit u het Afrikaanse continent en het naburige Marbella kunt zien. De golfbaan Doña Julia is ook een prachtige golfclub in Marina de Casares, op slechts 6 km afstand.
De jachthaven van La Duquesa is een toeristische trekpleister in de omgeving met goede restaurants, bars en boetieks. In de zomer komt de haven 's avonds tot leven met tal van bars en restaurants met livemuziek en entertainment.
Naast 10 km prachtige stranden zijn er andere toeristische attracties in de omgeving zoals het Castillo de La Duquesa, de route van de witte dorpjes zoals Casares, Ubrique of Ronda, en de Baños de la Hedionda, van Romeinse oorsprong met zwavelhoudende wateren. .
Aarzel niet om contact op te nemen met ESCANDA PROPERTIES om de technische en financiële informatie van het product uit te breiden.

Alternatieven

AYLABP1348_5669_V1_F9DC.jpg

Te koop Plot Costa Del Sol Marbella € 5.100.000,-

Prijs € 5.100.000,-
Meer informatie
Disclaimer | Links
Casadelmar maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluit
x